"Наукова ліга"

2018-04-26

26 квітня команда 8 класу "Фортуна", в складі Бадрака Юрія, Курінної Софії, Задвернюк Анастасії, Поленякіної Анни та Коваленко Жанни, спробувала свої сили у другому обласному конкурсі "Наукова ліга". Донести до школярів думку про те, що наука – річ цікава, взялася команда клубу науки QUARK. Молоді люди розробили пізнавальну шоу-програму для учнів, аби показати їм, що STEAM, який включає такі галузі, як Наука, Технології, Інженерія, Мистецтво та Математика, може надзвичайно захопити.

Ведучий конкурсу та його помічники розповідали школярам про те, як науку застосовують у реальному житті та техніці, показували, який вигляд у реальному житті мають хімічні речовини, продемонстрували цікаві експерименти та навчили основам командної роботи.

За програмою було заплановано два конкурси та одну вікторину. Команда відповідала на запитання ведучого, виконувала завдання та з радістю брала участь в експериментах.

У підсумку команда "Фортуна" виборола перше місце, виграла поїздку до Київського музею, шанс написати проект та позмагатися за головний приз десять тисяч гривень.

/Files/images/II_semestr/700.jpg/Files/images/II_semestr/ліга1.jpg/Files/images/II_semestr/ліга.jpg/Files/images/II_semestr/ліга2.jpg/Files/images/II_semestr/ліга3.jpg/Files/images/II_semestr/ліга4.jpg/Files/images/II_semestr/ліга5.jpg/Files/images/II_semestr/ліга 6.jpg/Files/images/II_semestr/ліга7.jpg/Files/images/II_semestr/ліга8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi