• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відгук учениці 11 класу Абрамової Діани про екскурсію в м.Київ

Відгук учениці 11 класу Абрамової Діани про екскурсію в м.Київ

2017-04-03

Поїздка до Києва відбулася 30 березня. Ми їхали на новому і дуже комфортному для довгих поїздок автобусі. Коли ми прибули до Києва, нас одразу повели до дверей Верховної Ради. Нам довелося трохи зачекати, але потім нас чекала цікава екскурсія головними приміщеннями законодавчого органу країни. Спочатку ми пройшли усі необхідні перевірки перед тим, як зайти до вестибюлю, а потім нас усіх зібрали, і екскурсовод повідомила про початок екскурсії. Першим етапом нашого знайомства з Верховною Радою були масивні сходи, якими депутати підіймаються до сесійних приміщень. Лариса Іванівна розповіла дещо з історії цього приміщення, і ми піднялися на другий поверх, де змогли побачити картину "Державотворення" художника О.Кулакова. Картина була написана подружжям Кулакових за 4 місяці і відображала процес Державотворення. На ній були зображені не лише сучасні політичні діячі, а й такі постаті, як княгиня Ольга, Володимир Мономах, Богдан Хмельницький, Іван Мазепа та інші. Далі нас завели до головної сесійної зали, де і працюють депутати, творячи долю країни. Знову ж таки екскурсовод розповіла багато цікавих фактів про дане приміщення, також повідомила про порядок розсадки депутатів і про зміни, які відбувалися у цій залі з роками. В кінці екскурсії нам дозволили сфотографуватися і приготували для нас обід, щоб ми змогли перекусити після довгої поїздки та годинної екскурсії.

/Files/photogallery/IMG_20170330_104958.jpg/Files/photogallery/IMG_20170330_140954.jpg/Files/photogallery/IMG_20170330_142344.jpg

Після закінчення екскурсії до Верховної Ради ми відвідали музей "Експериментаніум", де у простій та майже ігровій формі було показано різні фізичні та хімічні явища на практиці. Про кожний експонат детально та цікаво нам розповіла екскурсовод Юлія. Це було захоплююче, і ми багато дізналися нового. Особливо нам сподобався дзеркальний коридор та кімната з оптичними ілюзіями.

Ми всі були трохи виснажені, але дуже задоволені цікавою і пізнавальною екскурсією до Верховної ради, де ми надзвичайно багато дізналися про законодачий процес і роботу народних обранців. Я вважаю, що це зробило нас трохи свідомішими та більш зацікавленими долею нашої держави. А екскурсія до "Експериментаніуму" показала, що фізика теж може бути цікавою і відкрили нові грані цієї науки.

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi