• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято осінніх фантазій «Щедрі дари осені»

Свято осінніх фантазій «Щедрі дари осені»

2021-09-23

З метою виявлення та розвитку творчості учнів, їхніх талантів щороку у вересні в закладі проводиться свято під загальною назвою «Природа і фантазія». Цього року захід проводився під назвою «Щедрі дари осені», що дало змогу дітям проявити колективну та індивідуальну творчість, креативність, побачити в осені багату, щедру, надзвичайно красиву пору року. Дякуємо всім учням та їхнім наставникам – класним керівникам - за активну участь у проведенні свята.

Окрема подяка батькам, які допомогли дітям в оформленні композицій, не залишились байдужими до шкільних дитячих справ. Адже сім’я разом зі школою створює той найважливіший комплекс факторів і умов виховного середовища, який визначає ефективність всього освітнього процесу. Якщо дитина бачить, що батьки цікавляться життям школи, беруть участь у якійсь справі, то це ще більше заохочує її і вчитися, і брати участь у позаурочній роботі, тому що саме із сім’ї протоптується стежка до школи.

/Files/images/veresen_2021/IMG_0721.JPG/Files/images/veresen_2021/IMG_0708.JPG/Files/images/veresen_2021/IMG_0696.JPG/Files/images/veresen_2021/IMG_0703.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi