• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Круглий стіл щодо питань інклюзивної освіти

Круглий стіл щодо питань інклюзивної освіти

2021-09-03

В п'ятницю, 3 вересня, на базі Єрківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Героя України В.М. Чорновола було проведено круглий стіл за участю вчителя-логопеда Нікітюк О.І., психолога Забудської М.Б. соціального педагога Головешкіної О.В та педагогів, які працюють з учнями інклюзивної форми навчання: асистенти вчителів Гаркавенко В.П., Кравченко Г.О., Куцаєнко І.О. вчителі Ревуцька О.І., Міняйло Н.М., Мазуріна Л.І.

Тема круглого столу "Сучасні та рівні умови навчання учнів з особливими освітніми потребами". На захід були запрошені представники Катеринопільської комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Ситник Л.І., Курінна І.В. В ході обговорення питання щодо навчання учнів з особливими освітніми потребами було надано методичну консультацію з ведення документації, графіка корекційних занять та вибору освітніх програм. Відбувся обмін досвідом роботи, досягненнями та надбаннями в процесі навчання з учнями інклюзивних класів.

Дякуємо працівникам ресурсного центру за надану методичну допомогу.

/Files/images/veresen_2021/зображення_viber_2021-09-04_10-35-21-198.jpg/Files/images/veresen_2021/зображення_viber_2021-09-04_10-35-21-385.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi