ЗАВТРА НА НАВЧАННЯ!

2020-11-01

Добрий день, шановні батьки учнів Єрківської ОТГ!

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 14 вересня 2020р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», Протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28 жовтня 2020р. №12, Розпорядження Єрківської селищної ради «Про продовження навчального процесу в Єрківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів та впровадження додаткових заходів щодо недопущення поширення захворювань» від 28 жовтня 2020р. №274, наказу по Єрківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів «Про продовження освітнього процесу та впровадження додаткових заходів щодо
недопущення поширення захворювань» від 28 жовтня 2020р. №177 у Єрківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 02 листопада 2020 року продовжується освітній процес.
Особливе звернення до батьків: якщо Ваша дитина відчула недомагання, має температуру, є нежить, то нехай в такому разі вона залишається дома під Вашим наглядом. І, звичайно, в такому разі варто звернутися до сімейного лікаря.
Таких заходів необхідно дотримуватися з метою збереження житття і здоров’я всіх учасників освітнього процесу.
Ще прохання: для занять у спортивній залі учням необхідно мати змінне взуття. Про це я повідомляла на початку навчального року. Зала відремонтована, має гарний вигляд. Треба берегти те, що зроблено для здійснення освітнього процесу. Це стосується всього приміщення закладу освіти
НАГОЛОШУЮ!!! Шановні батьки, забезпечте своїх дітей масками!!! Це одна з головних умов дотримання заходів безпеки!!!
Вхід у приміщення закладу дозволено тільки для учнів, учителів та обслуговуючого персоналу!!!
Єрківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів забезпечений всіма антисептичними та дезінфекуючими засобами, які необхідні для нормального функціонування закладу.
Опалюлювальний сезон розпочато.
Давайте разом дотримуватись всіх заходів безпеки!!!
Будьмо всі здорові! Всім гарного дня і хорошого настрою!!!
Директор закладу Валерія Онатій
Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi