• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • КОНКУРСИ: Благодійний фонд "ЩАСЛИВА ЛАПА"

КОНКУРСИ: Благодійний фонд "ЩАСЛИВА ЛАПА"

2020-04-09

1. Наш Всеукраїнський конкурс «Будка мрії» триває до 8 травня, а тому в учнів з батьками вдома ще є вдосталь часу аби долучитися.

Для участі у конкурсі необхідно виготовити (самостійно або разом із дорослими) теплу та затишну будку або покращити існуючу будку для домашньої або безпритульної собаки.
Учасниками конкурсу можуть стати учні закладів загальної середньої освіти (5-11 класи) та вихованці закладів позашкільної освіти.

Умови участі, вимоги до робіт, терміни та інші деталі проведення конкурсу можна переглянути за посиланням: https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests/one/8

/Files/images/2018_rk_lyutiy/image002.png

2. Учні разом з батьками можуть долучитися до Всеукраїнської благодійної акції «Подарунок для Пухнастого». ЇЇ суть – виготовлення лежаків та іграшок з непотрібного одягу та іншого б/в матеріалу для тварин в притулках. Діти можуть вдома виготовляти такі «подарунки» самостійно чи з допомогою дорослих, а після закінчення карантину – поїхати до притулку та передати виготовлене пухнастим підопічним.

Ми будемо дуже вдячні, якщо ваш навчальний заклад долучиться до даної акції. Ваші учні зможуть відчути себе справжніми волонтерами і допомогти котикам та собачкам в притулках, яким часто не вистачає не лише уваги, але і тепла.

Щоб стати учасником акції та безкоштовно отримати схеми виготовлення іграшок та лежаків, заповніть заявку за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-vRfflCih7WnxkeUdr_6_RiTMHfQHyo9mpsOGGTBmMsv_3w/viewform

/Files/images/2018_rk_lyutiy/image003.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi