• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічний квест "Наша дружна родина"

Педагогічний квест "Наша дружна родина"

2019-12-21

Сьогодні, в процесі бурхливого розвитку освіти, у ході запровадження Нової української школи виникає потреба по-новому подивитися на сучасний урок, на його структуру, форми, технології проведення.

Сучасний урок вже не можна уявити собі без новітніх технологій.

Одна з форм проведення уроку є урок – квест, який діти дуже люблять та з задоволенням беруть участь. Квест – це командна гра, результат якої залежить не лише від підготовки команд, а й від їхнього бойового настрою та зібраності. Усі повинні сприяти досягненню спільної мети під час виконання завдань.

21.12.2019 року В Єрківському закладі загальної середньої освіти психологічна служба провела квест з вчителями «Наша дружня родина». Команди отримали маршрутний лист, у якому позначено станції – перешкоди. Обрали капітана, штурмана, фотографа, писаря, таймера. І закипіла робота! На станціях виконували різні завдання: згадували психологічні особливості дітей, говорили виразно скоромовку, складали колаж на тему: «Сучасний вчитель», дуже цікавою була станція «Показуха», де потрібно було позувати перед фотооб’єктивом, згадавши дитинство – побути дітьми. На станції «Знавці» згадали про булінг, секстинг, темперамент, насильство, суїцид, правила роботи з агресивними, тривожними, гіперактивними дітьми.

Учасники нашого квесту, долаючи перешкоди, показали, що вміють працювати в команді, проявили знання інноваційних технологій, педагогіки, психології, продемонстрували свою ерудицію, компетентність. Всі команди гідно боролися за перемогу, але у кожному змаганні є переможці. Першою до фінішу дійшла команда «Рубіки»! Вітаємо їх!

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi