Квест "Ми за здоровий спосіб життя"

2018-05-11

Квест «Ми за здоровий спосіб життя»

Поведінка підлітка формується з дитинства під впливом оточення (батьки, родина, однолітки, школа, ЗМІ тощо). Одним із головних завдань школи є формування в підлітків свідомого негативного ставлення до наркотиків, спиртних напоїв, тютюнопаління, нерозбірливих сексуальних стосунків.

З метою покращення знань та навичок дітей в рамках протиалкогольної програми «Сімейна розмова» у Єрківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 11 травня 2018 року був проведений квест на тему «Ми за здоровий спосіб життя!», серед учнів 7-х класів. Учасники самостійно обирали назву команди та призначали один одному ролі: писаря, капітана, штурмана та таймера. Згодом дали маршрутний лист. В кожної команди на старті була своя станція. Загалом було шість станцій.

Кожна станція нове завдання і новий асистент, який ознайомлював із завданням і оцінював виконане завдання в балах.

Коли всі етапи були пройдені, команди зібрались разом в актовому залі. Кожен висловив свої думки, поділився враженнями, звернули увагу на плюси, обговорили мінуси даної роботи. Психолог школи (координатор програми) Забудська Марина Борисівна, соціальний педагог Головешкіна Олена Василівна та шкільний бібліотекар Продан Алла Василівна підвели підсумки.

Даний захід дуже сподобався семикласникам. Ще довго панувала в школі емоційна, дружня та весела атмосфера.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 24

Коментарi