Навчально-польові збори

2018-04-19

Учні 11 класу взяли участь у щорічних навчально-польових зборах. Майбутні захисники займалися стройовою підготовкою, рили окопи.

Під час занять з тактичної підготовки юнаки дізнавалися про основні риси загальновійськового бою; види вогню і маневрів у бою; дії солдата в обороні; екіпіровку солдата; дії солдата в обороні та наступі; поняття про дії розвідувального дозору; дії солдата під час застосування зброї масового ураження; вибір вогневої позиції; дії з початком вогневої підготовки.

Початкові заняття були проведені спільно з представниками волонтерських організаціій: Громадською організацією ветеранів АТО та волонтерів Ватутінської громади (Гогунець П.М.), відокремленим підрозділом громадської організації «Самооборона Майдану в Черкаській області» м.Ватутіне (Данилюк О.В.).

Волонтери привезли з собою обмундирування (сучасний, маскувальний одяг «Кікімора») та зразки озброєння воїнів АТО. Юнаки отримали можливість не тільки побачити сучасні види зброї, а й отримати навики розбирання та складання автомата .

/Files/images/II_semestr/збори.JPG/Files/images/II_semestr/збори1.JPG/Files/images/II_semestr/збори3.JPG/Files/images/II_semestr/збори 4.JPG/Files/images/II_semestr/збори 5.JPG/Files/images/II_semestr/збори 6.JPG/Files/images/II_semestr/збори 7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi