Українська пісня

2018-02-22

"Українська пісня" - під такою назвою відбулася класна година у 8-А класі в рамках тижня іноземної мови. Захід було підготовлено і проведено класним керівником, учителем англійської мови, Похилюк О.В. спільно із учителем музичного мистецтва Кривенкіною Л.В. Під час проведення заходу учні розповідали англійською мовою про Україну, про українську пісню, співали патріотичні українські пісні, звучали пісні у виконанні сучасних українських співаків про Україну. Виступи учнів супроводжувалися презентацією, де демонструвалися фото- та відеоматеріали про красу рідного краю, про визначні місця України, про історію утвердження незалежності нашої держави, події Майдану, АТО.

Захід сприяв вихованню в учнівської молоді почуття патріотизму, гордості за свою державу і народ та формуванню національної самосвідомості присутніх.

/Files/images/2018_rk_lyutiy/укр.JPG/Files/images/2018_rk_lyutiy/укра.JPG/Files/images/2018_rk_lyutiy/українсь.JPG/Files/images/2018_rk_lyutiy/ук.JPG/Files/images/2018_rk_lyutiy/україн.JPG/Files/images/2018_rk_lyutiy/українська.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi