• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття зали "Герої незалежної України"

Відкриття зали "Герої незалежної України"

2017-12-06

6 грудня - День Збройних Сил України . Це свято честі, вірності обов’язку, це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

І саме в цей день в школі було проведено урочисте відкриття зали «Герої незалежної України». На заході були присутні селищний голова Польовий Л.О., учасники АТО Сердюк М.М., Нікітюк А.І., Поліщук Р.М., учасник Майдану Чумак А.А. Відкриття зали "Герої незалежної України" - це данина пам’яті героям, що загинули, захищаючи свободу, волю та незалежність України, та вшанування тих воїнів, що стояли і продовжують стояти на сході, в зоні АТО, захищаючи цілісність нашої держави.

На закінчення заходу директор школи Онатій В.Т. подякувала учнівському колективу школи за проведення благодійного ярмарку, кошти з якого використали, за рішенням учнівського парламенту, на оформлення зали "Герої незалежної України" та привітала із святом - Днем Збройних Сил України. Діти вручили квіти запрошеним гостям.

/Files/images/listopad_2017/від.jpg/Files/images/listopad_2017/відкр.jpg/Files/images/listopad_2017/відкри.jpg/Files/images/listopad_2017/відкр5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi