До Міжнародного дня миру

2017-09-21

Міжнародний день миру, який відзначається щорічно 21 вересня, покликаний вшанувати пам'ять жертв війн і конфліктів, а також заявити про готовність людства будувати безпечний, справедливий світ без війни.

Всеукраїнська акція до Міжнародного дня миру покликана сприяти порозумінню та примиренню в українському суспільстві. До акції долучилися учнівський та педагогічний колективи нашої школи. Протягом тижня були проведені класні години, бесіди, конкурс малюнка серед молодших школярів та конкурс плаката серед учнів 8-11 класів.

21 вересня був проведений флешмоб «Голуб Миру».

Як відомо, голуб, зображений великим Пікассо, став символом миру у всьому світі. Тож діти вишикувалися контуром малюнка на асфальті – голуба миру. Вони хитали руками і вигукували «Ми хочемо миру!». Здавалося, що то білий голуб миру розправив свої широкі крила.

А рівно о 14:00 в нашій школі, як і по всій Україні продзвенів шкільний «Дзвін Миру», який проголошував прагнення дітей, вчителів і батьків щодо встановлення миру в Україні. Цей дзвін – перегук зі «Дзвоном Миру», який у цей же день і час пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.

«Дзвін Миру» – символ волі народів світу до мирного життя і дружби./Files/images/dlya_foto_1/IMG_8727.JPG/Files/images/dlya_foto_1/IMG_8726.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi