Веселі канікули

2017-03-31

Весняні канікули 2017 року учням Єрківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя України В.М.Чорновола запам’ятаються надовго. Адже не кожного дня і не всі можуть побувати у Верховній Раді. А наші учні-старшокласники мали нагоду «приміряти на себе» депутатські крісла, коли в складі екскурсійної групи відвідали 30 березня Київ і пройшли кулуарами Верховної Ради. Адміністратор Людмила Іванівна провела цікаву екскурсію. Вона познайомила учнів із історією створення як самої будівлі, так і становленням головного законотворчого органу України - Верховної Ради. Крім екскурсії, дітям був запропонований смачний обід у депутатській їдальні. Враження від відвідин Верховної Ради були неймовірними.

/Files/images/dlya_foto/IMG_20170330_104824.jpg/Files/images/dlya_foto/1 (1).jpg/Files/images/dlya_foto/IMG_20170330_112210.jpg

Але це було ще не все: екскурсія по «Експериментаніуму» стала справжнім відкриттям. Діти побачили так багато цікавого, що їхні очі розбігалися, і вони не знали, на чому зупинитися, що ще подивитися. Наочні приклади фізичних явищ були зрозумілі і доступні, тому що кожен міг взяти участь у експерименті, перевірити на собі. Багато речей побачили вперше не тільки діти, а й дорослі, що супроводжували їх, і навіть не помічали, що, можливо, були трішки смішними, коли разом з дітьми дивувалися і раділи, перевіряючи на собі фізичні явища.

Повертаючись додому у комфортабельному автобусі, і діти, і дорослі були одностайними: екскурсія неймовірно цікава. А завдячуємо ми спонсорам та організаторам цієї поїздки Васецькому Олегу Володимировичу і депутату Верховної Ради Кучеру Миколі Івановичу.

31 березня була організована ще одна безкоштовна поїздка для учнів Єрківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя України В.М.Чорновола. Діти відвідали м.Черкаси. Була сформована група із 23 учнів середніх класів, які побували на сеансі 3D «Смурфики. Загублене місто» у торгівельному центрі «Любава». І хоч багато дітей уже мали таку можливість разом з батьками відвідати «Любаву», але задоволення від спільної поїздки було дуже велике. Дітям дуже сподобався мультфільм про смурфиків, а ще більше тим, що він був безкоштовним, завдяки спонсорській допомозі Васецького Олега Володимировича та Коваленка Олександра Анатолійовича, який оплатив автобус. Скориставшись нагодою, діти відвідали Черкаський художній музей, де побачили кращі зразки художньо-прикладного та живописного мистецтва, познайомилися із життям та творчістю видатного українського художника-графіка Георгія Нарбута та його талановитого сина - сценографа і графіка - Данила Нарбута.

Ми дуже вдячні організаторам цих поїздок, особисто Васецькому Олегу Володимировичу, за матеріальну підтримку, що дозволила нашим учням так весело і цікаво провести канікули.

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi