Онлайн-школа з математики. Черкаси

2022-04-05

Черкаська область стала прихистком для багатьох людей, які залишили свої домівки у місцях, де ведуться активні бойові дії. Станом на сьогодні в області охоплено навчанням більш як 3000 учнів із числа внутрішньо переміщених осіб.

За сприяння КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» вчителі математики Черкаської області вирішили підтримати ініціативу вчителів української мови Черкаського гуманітарно-правового ліцею щодо створення безкоштовної обласної онлайн-школи «Абітурієнт – 2022» та долучаються до проведення дистанційних уроків із математики для учнів із числа внутрішньо переміщених осіб.

Онлайн-школа з математики функціонуватиме двічі на тиждень (вівторок та четвер). Заняття проводитиме команда досвідчених учителів Черкаської області, які готові надати повну навчальну та психологічну підтримку випускникам у цей складний час.

Заняття розпочнуться з 05.04.2022 о 16:00.

Зареєструватися необхідно за формою: https://forms.gle/qCNf7JiTjMbbZgVL7

Розклад занять за посиланням: https://docs.google.com/document/d/16nLfGI7NapWxotMFMbS1EroKT7LYB7VBXCbG3C3mD2Q/edit?usp=sharing

Просимо довести інформацію до відома учнів 11-х класів, які зареєстровані у ваших навчальних закладах.

Ректор Наталія ЧЕПУРНА

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi