• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Інформація про заклад

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

У цьому розділі ви можете знайти інформацію про історію виникнення закладу, дані про адміністрацію та години прийому, а також інформацію про наших вчителів.

Для перегляду історії закладу, перейдіть до розділу сайту "Історія".

Для перегляду інформації про адміністративний склад, перейдіть до розділу сайту "Адміністрація".

Для перегляду інформації про вчителів, перейдіть до розділу сайту "Педагогічний колектив".

Документи, які надають право освітньої діяльності: 1. Статут закладу.

2. Ліцензія на провадження освітньої діяльності.

У школі функціонує 31навчальний кабінет, 2 майстерні. До послуг учнів актова та спортивна зали, 2 спортивних майданчики, майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям, тренажерний майданчик, методичний кабінет, кабінет психолога, логопедичний кабінет, кабінет медичної сестри, бібліотека, читальний зал, краєзнавчий музей. У школі створена локальна мережа INTERNET, існує власний WEB-сайт, соціальна сторінка Facebook.

У школі працює харчоблок із обідньою залою на 150 місць загальною площею 206 м2. Харчоблок забезпечено обладнанням у достатній кількості. Наявні: плита електрична 4-комфоркова – 2 шт., електричний бойлер – 1 шт., шафа жарочна – 2 шт., м’ясорубка ел. – 2 шт., електросковорідка – 2 шт., холодильне обладнання – 3 од., необхідно частково оновити посуд та придбати сучасне технічне обладнання.

Кабінети для учнів 1-4-х класів забезпечено згідно вимог Міністерства освіти і науки України щодо функціонування Нової Української Школи. З 2019 року проводиться інклюзивне навчання для 7 учнів.

Обладнано 3 навчально-комп’ютерні класи. На 1 робоче місце, оснащене комп’ютером, припадає 6 учнів 1-11 класів та 3 учні 5-11 класів. Усі вчителі володіють методикою використання інформаційних технологій, використовуючи її для проведення уроків з різних предметів.

У школі навчається 532 учні.

Освітній процес забезпечує 47 вчителів, з них:

5 вчителів мають педзвання „учитель-методист“;

9 вчителів мають педагогічне звання „старший вчитель“.

28 – мають кваліфікаційну категорію „спеціаліст вищої категорії“;

8 – „спеціаліст першої категорії“;

4 – „спеціаліст другої категорії“;

6– „спеціаліст”.

Кiлькiсть переглядiв: 765

Коментарi